2009. január 23., péntek

Újabb hírek a Kurultajról

A Kurultaj "hivatalos" eseményei véget értek 2008 Augusztusában, de az élet nem áll meg... Ez csak a kezdete volt valaminek, amit úgy neveznék: "Magyar Élet"

Előrebocsátom, hogy nem vagyok szélsőséges nacionalista, tisztelni tudom más népek, vagy nemzetiségek hagyományait, és a jogát, hogy a maga módján élje az életét.

Mindezzel együtt nem feledhetjük el, hogy kik vagyunk, és ha más nemzeteknek megadjuk a jogot, hogy saját hagyományai szerint éljenek, akkor mi is jogot formálhatunk arra, hogy eszerint tegyünk.

Aki ott volt a Kurultajon, érezte, hogy ott valóban valami különleges dolog történt; valami, amit úgy neveznék: "Magyar Élet" Amiről talán mindig is tudtuk, hogy létezik, csak olyan sok éven át elrejtették előlünk. De most? Az alvó felébredt!


És az élet nem áll meg; megtapasztaltuk, hogy valóban létezhet Magyar és Magyar között összefogás, és hogy tudunk dolgozni egymásért.

Úgy látszik, hogy valóban testvérekre találtunk, akiktől annyi éven át távol voltunk. Sőt olyan testvérekre is, akik itt voltak mellettünk, csak most vettük észre őket!

Persze vannak, akiket, még ez sem győzött meg... És nyilván lehet találni hibákat, és vannak, akik szívesen találnak is...

De valami elindult... Valami, amit úgy neveznék: Magyar Élet!


* * *

Hamarosan megjelenik a frissített, bővített Kurultaj Magazin Kattints ide a folytatásért






* * *


Nincsenek megjegyzések: